Estes son algunes de las novetats que posems a  disposició del lector en la nostra Biblioteca Municipal.

portada libro memoria del comunismo

La sospecha de Sofía

Paloma Sánchez-Garnica

Ed. Planeta (2019)

Sinopsi: L’anodina vida de Sofia i Daniel canvia radicalment quan ell rep una carta anònima en la qual se li diu que Sagrari, a la qual venera, no és la seua vertadera mare i que si vol conéixer la veritat del seu origen ha d’anar a París aqueixa mateixa nit. Intrigat, pregunta al seu pare per aquesta qüestió i ell li recomana que el deixe passar, que no remoga el passat. No obstant això, hi ha preguntes que necessiten una resposta i aquesta cerca desencadenarà una successió de terribles esdeveniments i trobades inesperades d’infortunat desenllaç que trastocarà la seua vida i la de la seua dona, Sofia, per sempre. Madrid, París i el seu maig del 68, el mur de Berlín, la Stasi i el KGB, els serveis de contraespionatge a l’Espanya tardofranquista i tres personatges a la recerca de la seua identitat són les claus d’aquesta fantàstica novel·la amb l’inconfusible segell de Paloma Sánchez-Garnica.

portada libro las hijas del capitán

El legado de la villa de las telas

Anne Jacobs

Ed. Plaza Janés (2019)

Sinopsi: Una poderosa família. Una situació dramàtica. Una mansió que amaga més d’un secret… La brillant tercera part de la saga supervendes que va començar amb La vila de les teles. Augsburg, 1920. L’estat d’ànim en la vila és optimista respecte al futur. Paul Melzer ha tornat del front i presa les regnes de la fàbrica decidit al fet que el negoci familiar recupere la seua antiga esplendor. Les coses van bé fins i tot per a la seua germana Elizabeth, que torna a casa il·lusionada amb un nou amor. Però «feliços per sempre» pot estar encara lluny per als Melzer. Marie, la jove esposa de Paul, vol complir un vell somni: tindre el seu propi taller de moda. A pesar que els seus models i els seus dissenys gaudeixen d’èxit, la seua alegria es veu entelada per les constants discussions amb el seu marit. Incapaç de suportar-ho més, Marie, la dona que va mantindre a flotació la fàbrica, la vila i a tota la família quan més la van necessitar, presa una dura decisió i abandona la mansió al costat dels seus fills.

portada libro cuídate de mí

La casa alemana

Annette Hess

Ed. Planeta (2019)

Sinopsi: Una novel·la fascinant sobre una jove que haurà d’enfrontar-se als secrets de la seua família i de tot un país.si saberes que la veritat pot canviar-te per sempre, fins a on t’atreviries a arribar? La vida d’Eva Bruhn gira entorn de la casa alemanya, el restaurant tradicional que regenten els seus pares i en el qual la família comparteix les xicotetes coses del dia a dia: des dels secrets del seu treball en una agència de traducció fins a l’anhel que el seu nuvi es decidisca per fi a demanar-li la seua mà al seu pare. Però en 1963 se celebrarà a Frankfurt el primer judici d’Auschwitz, i la destinació fa que Eva acabe col·laborant amb la fiscalia com a intèrpret, malgrat l’oposició de la seua família. A mesura que tradueix els testimoniatges dels supervivents, descobreix la immensitat i l’horror del que va succeir en els camps de concentració i una part de la història recent de la qual ningú li ha parlat mai. Per què tots insisteixen a deixar-la arrere? Per què falten fotografies en l’àlbum familiar? És possible viure igual quan s’entrelluca la veritat?

portada libro no soy un monstruo

El cuento de la criada

Margaret Atwood

Ed. B (2019)

Sinopsi: Emparant-se en la coartada del terrorisme islàmic, uns polítics teócratas es fan amb el poder i, com a primera mesura, suprimeixen la llibertat de premsa i els drets de les dones. Aquesta trama, inquietant i fosca, que bé podria trobar-se en qualsevol obra actual, pertany en realitat a aquesta novel·la escrita per Margaret Atwood a principis dels huitanta, en la qual la famosa autora canadenca va anticipar amb cridanera premonició una amenaça latent en el món de hui. En la República de Gilead, el cos de Defred només serveix per a procrear, tal com imposen les fèrries normes establides per la dictadura puritana que domina el país. Si Defred es rebel·la —o si, acceptant col·laborar a contracor, no és capaç de concebre— li espera la mort en execució pública o el desterrament a unes Colònies en les quals sucumbirà a la pol·lució dels residus tòxics. Així, el règim controla amb mà de ferro fins als més ínfims detalls de la vida de les dones: la seua alimentació, la seua indumentària, fins i tot la seua activitat sexual. Però ningú, ni tan sols un govern despòtic parapetat després del suposat mandat d’un déu totpoderós, pot governar el pensament d’una persona. I molt menys el seu desig. Els perills inherents a mesclar religió i política; l’obstinació de tot poder absolut a sotmetre a les dones com a pas conduent a subjugar a tota la població; la força incontenible del desig com a element transgressor: són tan sols una mostra dels temes que aborda aquest relat esquinçador, amanit amb el subtil sarcasme que constitueix el senyal d’identitat de Margaret Atwood. Una escriptora universal que, amb el pas del temps, no deixa de sorprendre’ns amb la lucidesa de les seues idees i la potència de la seua prosa.

portada libro fin de guardia

Una historia de España

Arturo Pérez-Reverte

Ed. Alfaguara (2019)

Sinopsi: Per primera vegada un volum reuneix la història d’Espanya escrita per Arturo Pérez-Reverte durant més de quatre anys en la seua columna «Palesa de cors» del XL Setmanal. Un relat amé, personal, a estones irònic, però sempre únic, de la nostra accidentada història a través dels segles. Una obra concebuda per l’autor per a, en paraules seues, «divertir-me, rellegir i gaudir; un pretext per a mirar arrere des dels temps remots fins al present, reflexionar una mica sobre això i explicar-lo per escrit d’una manera poc ortodoxa.» Al llarg dels 91 capítols més l’epíleg dels quals consta el llibre, Arturo Pérez-Reverte narra els principals esdeveniments ocorreguts des dels orígens de la nostra història i fins al final de la Transició amb una mirada subjectiva, construïda amb les dosis exactes de lectures, experiència i sentit comú. «La mateixa mirada amb què escric novel·les i articles —diu l’autor—; no la vaig triar jo, sinó que és resultat de totes aqueixes coses: la visió, àcida més sovint que dolç, de qui, com diu un personatge d’una de les meues novel·les, sap que ser lúcid a Espanya va aparellar sempre molta amargor, molta soledat i molta desesperança».

portada libro autorretrato

El secreto de Helena

Lucinda Riley

Ed. Plaza Janés (2019)

Sinopsi: Una casa màgica. Un estiu per a recordar. Amor i secrets sota el sol xipriota. Diuen que els que s’allotgen en Pandora s’enamoren. Fa vint-i-quatre anys, durant unes vacances màgiques a Xipre, Helena es va enamorar per primera vegada. Ara torna a Pandora, una casa bella però en molt mal estat que el seu padrí li ha deixat en herència, per a passar l’estiu al costat de la seua família. No obstant això, la idíl·lica bellesa de Pandora amaga molts secrets, secrets que durant anys Helena ha sigut capaç d’ocultar al seu marit, William, i al seu fill Alex, que, amb sol tretze anys, es debat entre protegir a la seua mare o esbrinar la veritat sobre el seu vertader pare. El delicat equilibri de la vida de la protagonista es trenca quan coincideix per casualitat amb el seu antic amor i el seu passat i el seu present xoquen per fi. Helena sap que la seua vida i la de la seua família no serà la mateixa en el moment en què els secrets de Pandora isquen a la llum.

portada libro el soborno

Mariela

Yolanda Guerrero

Ed. B (2019)

Sinopsi: Aquesta història apassionada, èpica i inoblidable ens parla de com la vida i l’amor s’obrin pas fins i tot en la foscor de la major de les tragèdies. Aquesta novel·la és l’epopeia d’una dona valenta en un món que mai tornaria a ser el mateix. És la història de Mariela, una infermera espanyola que arriba a París en 1918, durant els mesos finals de la Primera Guerra Mundial. Amb el seu uniforme blanc com a únic escut, Mariela recorrerà alguns dels escenaris clau de la història del segle XX, des de l’horror de les trinxeres fins a Berlín, Moscou i el front rus. També s’enfrontarà a la gran epidèmia que va assolar Europa durant uns anys sinistres: la grip espanyola, la Bèstia, que es va cobrar tantes víctimes com els exèrcits.

portada libro la mujer en la ventana

Yo confieso

Mikel Lejarza

Fernando Rueda

Ed. Roca (2019)

Sinopsi: 1974: Mikel Lejarza és captat pel servei secret per a infiltrar-se en ETA amb l’àlies del Llop. 2019: Amb un altre nom, Mikel Lejarza continua treballant per al CNI. Aquesta és la seua vida. Aquesta és la història. Mikel Lejarza ha guardat silenci sobre la seua vida fins a aquest moment. Ara ha decidit revelar en primera persona en el llibre Jo confesse tot el que ha fet i tot pel que ha passat. Ha escrit, amb l’ajuda del periodista Fernando Rueda, unes memòries dures, sinceres, en les quals per primera vegada compta tot el que ha sigut la seua vida, sense oblidar-se dels moments amargs, del seu èxits i, fins i tot, d’aquelles actuacions de les quals no està especialment satisfet. Jo confesse és un llibre humà en el qual Mikel ha volgut que Mamen, la seua dona, confident i companya en algunes de les seues missions, aporte la seua visió personal sobre els fets, recordant els moments viscuts en una relació complicada, com no podia ser una altra que la viscuda per una dona que ha compartit 40 anys amb l’agent més antic que tenen els serveis secrets espanyols.

portada libro el secreto del orfebre

Todo lo que sucedió con Miranda Huff

Javier Castillo

Ed. Suma de letras (2019)

Sinopsi: Després de l’èxit irresistible del dia que es va perdre el seny i El dia que es va perdre l’amor, amb més de 300.000 exemplars venuts, Javier Castillo, mestre del suspens, desplega el seu virtuosisme narratiu per a aprofundir en els misteris del quotidià, allí on romanen ocults les pors més primàries. Una experiència de lectura palpitant i enèrgica que talla la respiració. Un cap de setmana en una cabanya en el bosc. Un matrimoni en crisi. Una misteriosa desaparició. Què ha succeït amb Miranda Huff? Una parella en crisi decideix passar un cap de setmana de retir en una cabanya en el bosc en Hidden Springs, però quan Ryan Huff arriba per a trobar-se amb Miranda la porta està oberta, hi ha dues copes de vi sobre la taula, ningú a l’interior i el bany es troba ple de sang. Tot el que va succeir amb Miranda Huff és un thriller psicològic de ritme vertiginós on sembla impossible trobar a Miranda amb vida. El que Ryan desconeix és que la desaparició de la seua dona connecta la seua història amb la del seu mentor, el gran James Black, i amb el descobriment del cadàver d’una dona desapareguda trenta anys arrere en la mateixa zona.

portada libro una novela criminal

Jaque al psicoanalista

John Katzenbach

Ed. B (2018)

Sinopsi: Un autèntic thriller amb elements molt foscos, dinamisme, tensió, violència continguda i constants girs. L’esperada continuació del Psicoanalista. Han passat cinc anys des que el doctor Starks va acabar amb el malson que quasi li costa la vida i que va arrasar amb tot el que havia sigut fins llavors, descobrint-li les facetes més fosques de l’ànima humana, també la seua. Des de llavors, ha aconseguit reconstruir la seua vida professional i torna a exercir de psicoanalista instal·lat a Miami i atenent adolescents amb greus problemes psicològics i també a pacients adinerats de la societat de Florida. No obstant això, una nit, quan entra en la seua consulta, descobreix tombat en el divan a aquell al qual havia donat per mort: Rumplestilskin ha tornat i aquesta vegada no busca acabar amb ell sinó sol·licitar la seua ajuda. Per descomptat, no acceptarà un no per resposta.

portada libro la tierra maldita

La última carta de amor

Jojo Moyes

Ed. Suma de Letras (2019)

Sinopsi: Una captivadora novel·la per a romàntics que evoca una dècada plena d’encant i elegància, per l’autora de Jo abans de tu. En 1960, Jennifer es desperta en un hospital de Londres. No recorda res. Ni l’accident de cotxe que l’ha portada allí, ni al seu marit, ni el seu propi nom. Fins que torna a casa i per atzar troba una carta amagada. Així comença a recordar a l’amant pel qual estava disposada a arriscar-lo tot. En 2003, Ellie cerca entre els arxius del periòdic per al qual treballa inspiració per a una nova història. Però el que descobreix és una carta escrita quaranta anys abans en la qual un home li demana al seu amant que abandone al seu marit. Ellie no pot evitar sentir-se atrapada per la intriga d’aquest romanç del passat, a pesar o potser a causa que ella mateixa està vivint una aventura amb un home casat. Està decidida a conéixer la sort que va córrer aquesta història d’amor, secretament confiant que inspire el seu propi final feliç. Perquè el poder d’unes paraules pot acabar amb un romanç… o reavivar un amor perdut.

portada libro la tierra maldita

El cuarto de la criada

Fiona Mitchell

Ed. Grijalbo (2019)

Sinopsi: Un cant a la llibertat i a la dignitat d’aquelles dones als qui ningú sol escoltar: les empleades domèstiques. Regles essencials per a l’organització del servei domèstic estranger: 1. Seguretat: Les criades poden generar molts problemes en aquest sentit. Per això et recomane guardar sota clau el seu passaport, sobretot si s’ocupa de cuidar als teus fills. 2. Relacions: No has de permetre que tinga nuvi. Al cap i a la fi, un embaràs significaria la seua deportació i podries veure’t obligada a pagar-li el vol de retorn a casa. 3. Alimentació: Aconselle separar el seu menjar des del primer dia. Per exemple, jo prenc café Illy, que costa vint dòlars el paquet. No esperareu que ho compartisca amb ella! Aquestes regles són alguna cosa que la jove Jules, nouvinguda a Singapur, no aconsegueix comprendre del tot, per molt que les seues noves amigues insistisquen que són necessàries per a manejar al servei filipí. Enfront d’aqueixes senyores privilegiades, les donzelles com la jove Dolly o la seua rebel germana Tala, suporten aqueixa situació escandalosament injusta a canvi dels diners necessaris per a mantindre a les seues famílies. Però, fins quan aguantaran sense rebel·lar-se?

portada libro la tierra maldita

Ponte en mi piel

Emma Lira

Ed. Espasa (2019)

Sinopsi: 1537. Illa de Tenerife. Un grup de dones, mentre entonen antics cants, formen un cercle al voltant d’una jove parturienta. Els seus sospirs ressonen en tota la vall. De sobte, es fa el silenci. I un últim crit esquinçador… Entre les aculls que havien d’abrigallar a un bebé, apunta el que sembla una xicoteta mà coberta de pèl. Ha nascut Petrus Gonsalvus, un rei guanche. I aquesta és la seua història… Rebutjat pel seu poble, que ho considera un ser demoniaco, Petrus acaba en la cort d’Enric II de França i Catalina de Médici, on arriba com un obsequi per al rei. Allí ho tracten com una simple mascota per a divertimento real. No obstant això, el monarca veu en ell la lluentor d’una intel·ligència desperta i sensible, i decideix acollir-lo sota la seua protecció. Petrus coneix llavors a Diana, filla bastarda del rei, que es convertirà en la seua amiga, còmplice i confident. Els dos aprendran a desembolicar-se en la cort i lluitaran per trobar el seu lloc en aqueix món que els margina. Fins que es creua en el seu camí Catherine, una bella dama de companyia de la reina, triada per a ser l’esposa de Petrus. Ell es veurà obligat a prendre una difícil decisió…

portada libro la tierra maldita

El año de los delfines

Sarah Lark

Ed. B (2018)

Sinopsi: La nova novel·la de la reeixida autora del país del núvol blanc. Per a ser fidel a tu mateixa i complir els teus somnis, a vegades és necessari trencar amb tot allò que has sigut i emprendre un llarg viatge i convertir en realitat la passió de tota una vida. La nova novel·la de la reeixida escriptora Sarah Lark ens relata la gran aventura vital de Laura, una mare de família encara jove, que vol complir el seu somni de convertir-se en biòloga marina i per a això, no dubte a embarcar-se en un apassionant viatge des d’Alemanya fins al país del núvol blanc per a treballar com a guia en una empresa turística especialitzada en creuers per a entrellucar balenes i dofins.

portada libro la tierra maldita

Clave Matisse

Reyes Calderón

Ed. Planeta (2018)

Sinopsi: La jutge Lola Machor i el seu marit Jaime, metge investigador del CSIC, porten més de trenta anys junts. Una nit, Jaime convida a sopar a dos amics, J.J., un metge americà, i a Rafael Scott, assessor d’un senador de Texas d’origen argentí. Tots dos han treballat dur per a aconseguir que el prestigiós premi Wolf a la investigació mèdica recaiga enguany en Jaime. Durant el sopar, en la qual Lola llueix una polsera que havia pertangut a la seua sogra, J.J. mostra viu interés per la joia i també per un quadre, regal dels pares de Jaime i que segons ells és una horrible còpia d’un Matisse. La polsera desapareix després del sopar i el quadre uns dies després, quan es produeix un robatori a casa de la família. A dues veus, des de la perspectiva de Lola i per primera vegada, donant veu a Jaime, acompanyarem a la parella en una investigació que en aquesta ocasió involucra directament a la jutge i a la seua família. Clau Matisse és un thriller absorbent que aprofundeix en temes com la confiança, les relacions de parella i les difícils fronteres entre la mentida, la veritat i el dolor.

portada libro la tierra maldita

La cocinera de Castamar

Fernando J. Múñez

Ed. Planeta (2018)

Sinopsi: Clara, una jove caiguda en desgràcia, pateix d’agorafòbia des que va perdre al seu pare de forma sobtada. Gràcies a la seua prodigiosa cuina aconsegueix accedir al ducat de Castamar com a oficial, trastocant amb la seua arribada l’apàtic món de don Diego, el duc. Aquest, des que va perdre a la seua esposa en un accident, viu aïllat en la seua gran mansió envoltat del servei. Clara descobrirà prompte que la calma que envolta la hisenda és el preludi d’una tempesta devastadora el centre de la qual serà Castamar, el seu senyor i ella mateixa. Fernando J. Múñez tix per al lector, amb una prosa detallista i delicada, una ordit de personatges, intrigues, amors, enveges, secrets i mentides que s’entrecreuen en una impecable recreació de l’Espanya de 1720.

portada libro la tierra maldita

Los dos viajes de Evita

Ángeles Blanco

Ed. Novela Histórica (2019)

Sinopsi: La increïble existència d’Eva Perón, una dona inoblidable que va desfermar passions allà per on va ser. Quan Eva Perón va arribar a Espanya per primera vegada en 1947, en plena glòria i sempre envoltada d’enormes multituds convocades pel règim de Franco, no podia ni imaginar que el seu retorn a Madrid es donaria molts anys després en unes circumstàncies completament diferents i penoses. Perquè Evita va tornar al nostre país en un segon viatge, però aquesta vegada dins d’un taüt. Ángeles Blanc novel·la les extraordinàries aventures vitals i mortals d’aquesta dona única el carisma de la qual va alçar amors i odis a parts iguals al llarg de tota la seua existència.

portada libro la tierra maldita

Sakura

Matilde Asensi

Ed. Esfera de los Libros (2018)

Sinopsi: Una novel·la que ens trasllada de París al Japó de la mà del pintor Vincent Van Gogh. Una aventura en la qual la cerca del retrat del doctor Gachet marcarà un abans i un després en la vida dels seus protagonistes. Matilde Asensi ens sorprén de nou resolent un dels enigmes més sorprenents del segle XX. En 1990 el retrat del doctor Gachet de Van Gogh va ser subhastat en Christie’s per la xifra rècord de huitanta-dos milions i mig de dòlars. Ho va comprar el milionari japonés Ryoei Saito. Enfadat amb el govern del seu país pels impostos que li reclamaven pel quadre, Sayto va anunciar en una roda de premsa mundial que el llenç de Van Gogh desapareixeria amb ell. Des de la seua mort, en 1996, res s’ha tornat a saber de l’obra en el món de l’art. Un misteri que ha fet córrer rius de tinta i ha donat motiu a tota mena d’especulacions. Matilde Asensi novel·la la seua cerca i dona resposta a moltes de les incògnites de l’enigma de la seua desaparició. Des de la galeria Père Tanguy a París i amb la direcció del japonés Ichiro Koga, un grup heterogeni de cinc persones desconegudes entre si emprendrà una aventura que canviarà les seues vides. La infermera Odette, el galerista Hubert, l’artista urbà Oliver, la pintora i galerista en línia Gabriella i el manetes John viatjaran pel Japó eludint perills i desxifrant enigmes que els guiaran en la cerca del quadre. Pel camí teixiran entre ells uns llaços invisibles que els portaran a l’èxit o al fracàs.

portada libro la tierra maldita

Papel y tinta

María Reig

Ed. Suma de Letras (2018)

Sinopsi: L’apassionant història d’una dona que lluita per rebel·lar-se contra el sistema establit al Madrid anterior a la Segona República. De què series capaç per complir els teus somnis? Què havia de fer una dona per a aconseguir els seus a l’Espanya de principis del segle XX? Madrid, primeres dècades del segle passat. Elisa Montero, encara que d’origen humil, és criada des de xiqueta per la seua padrina, una adinerada i misteriosa dona pertanyent a l’alta burgesia madrilenya. La sensació de no pertànyer a cap lloc i de certa rebel·lia davant els designis que uns altres han traçat per a ella serà alguna cosa que marcarà la seua vida. Elisa no solament buscarà alliberar-se de les limitacions que li imposen la seua condició de dona i la seua posició social per a aconseguir convertir-se en periodista, sinó que intentarà prendre les regnes de la seua destinació i entregar-se al vertader amor. Com a testimoni, la rabiosa i convulsa actualitat d’una Espanya entre guerres que l’acompanyarà en la seua lluita per conéixer-se a si mateixa i sobreposar-se als seus propis prejudicis.

portada libro la tierra maldita

Reina roja

Juan Gómez-Jurado

Ed. B (2018)

Sinopsi: Torna l’autor espanyol de thriller més llegit a tot el món Antonia Scott és una dona molt especial. Té un do que és al mateix temps una maledicció: una extraordinària intel·ligència. Gràcies a ella ha salvat desenes de vides, però també ho ha perdut tot. Hui es parapeta contra el món en el seu pis quasi buit de Lavapiés, del qual no pensa tornar a eixir. Ja no queda res ací fora que li interesse gens ni mica. L’inspector Jon Gutiérrez està acusat de corrupció, suspés de sou i de feina. És un bon policia ficat en un assumpte molt lleig, i ja no té molt que perdre. Per això accepta la proposta d’un misteriós desconegut: anar a buscar a Antonia i traure-la del seu tancament, aconseguir que torne a fer el que fora que fera abans, i el desconegut l’ajudarà a netejar el seu nom. Un encàrrec estrany encara que aparentment fàcil. Però Jon s’adonarà de seguida que amb Antonia nada és fàcil.

portada libro la tierra maldita

La Ciudad del Fuego

Kate Mosse

Ed. Planeta (2019)

Sinopsi: Torna Kate Mosse, la reina de la novel·la històrica. 7.000.000 d’exemplars venuts. Carcassona, s. XVI. La primera flama ha pres, endinsa’t en el foc… Carcassona, terra de càtars, 1562. La jove catòlica Minou Joubert rep una carta anònima segellada amb l’emblema d’una poderosa saga, només cinc paraules: ELLA SAP QUE ESTÀS VIVA. Abans que Minou puga desxifrar el misteriós missatge, la destinació li posarà davant al jove convers Piet Reydon, que canviarà la seua destinació per sempre. Piet té una perillosa missió, i la necessita per a eixir viu de la Vaig citar. I mentrestant, la fractura entre religions es fa cada dia més profunda, les línies de batalla es tinyen de sang i les conspiracions estan a l’ordre del dia. La misteriosa senyora del Castell de Puivert, espera el moment perfecte per a atacar…

portada libro la tierra maldita

Los hijos de la diosa Huracán

Daína Chaviano

Ed. Grijalbo (2019)

Sinopsi: Dues dones fortes i valentes, enfrontades a la cobdícia, la barbàrie i al crim, es veuen unides a través dels segles per un misteriós llegat que pot alterar el futur de Cuba. Una apassionant història que va començar fa més de cinc-cents anys i que només ara pot acabar. Alicia Solomon a penes recorda una mica dels seus primers anys de vida. Només sap que va aparéixer abandonada en una bassa, de molt xicoteta, i que va ser recollida per uns mariners en alta mar. Ara, convertida en una experta en documents antics, s’enfronta al major repte de la seua carrera: desxifrar un enigmàtic manuscrit trobat en una misteriosa tomba indígena no gaire lluny de l’Havana; una tasca que es torna més perillosa a mesura que Alicia s’adona que hi ha persones disposades a matar perquè aqueix text, escrit per una dona desconeguda en el segle XVI, mai veja la llum. I és que, més de cinc-cents anys arrere, va existir un testimoni excepcional de la conquesta espanyola. Juana, una jove nouvinguda a l’illa dels huracans, es va convertir en la veu d’aqueixos pobles sotmesos i en l’origen d’una dinastia valerosa i justa, perseguida pels qui encara hui no dubtaran a eliminar a quants s’oposen a la seua cobdícia i a la seua insaciable set de poder. Una aventura plagada de secrets, enigmes, mites i conspiracions, que retrata l’eterna lluita entre la dignitat i l’opressió, entre la innocència i la més depravada cobdícia.

Shares