AVÍS

OBERTURA PISCINES MUNICIPALS

A causa de la nova normativa implantada com a conseqüència de la crisi del Covid 19, les noves condicions per a l’adquisició d’abonaments o entrades a les instal·lacions, i gaudir d’aquestes, són les següents:

  • Durant la temporada 2020 només es vendran BONS 10 BANYS. No serà possible l’adquisició d’entrada individual. El preu és el mateix que l’any anterior.
  • El BO BANYS serà personal i intransferible.
  • Tindran preferència per a l’adquisició de bons els que suposen renovació de l’any anterior, els empadronats en el municipi i les famílies amb habitatge en propietat en el municipi.
  • Els xiquets i xiquetes de 0 a 5 anys (es té en compte l’any de naixement) hauran d’obtindre igualment l’abonament corresponent (encara que la quota siga 0€), a fi de controlar l’aforament de la instal·lació.
  • La piscina romandrà oberta de l’1 de juliol a 31 d’agost, en horari d’11.00 a. m. a 14.00 hores i de 16.00 a 20.00 hores. El recinte romandrà tancat de 14.00 a 16.00 hores per a la realització de labors de desinfecció i neteja, no estant permés menjar en el seu interior.
  • L’entrada diària (mitjançant abonament) permet l’accés tant en horari de demà com en horari de vesprada. No obstant això, si un usuari/a ha accedit en horari de demà i pretén fer-lo en horari de vesprada, en cas d’haver-se completat l’aforament de la instal·lació, haurà de respectar-se la taxa de reposició (eixida d’usuaris /entrada d’usuari amb entrada gaudida en horari de demà)
  • No hi haurà taules i cadires a la disposició dels usuaris/as. Es permet, això sí, que els usuaris/as accedisquen al recinte amb la seua pròpia cadira.
  • Els vestuaris i dutxes romandran tancats. Només romandran en ús les dutxes d’accés a la pròpia piscina.
  • En tot cas haurà de respectar-se l’aforament màxim de la instal·lació. Quan l’aforament estiga complet, s’aplicarà una taxa de reposició (eixides d’usuaris / entrada d’usuaris)
  • Es recomana mantindre una distància de seguretat d’almenys 1,5 metres en les zones d’estada o de trànsit dels banyistes. S’haurà de respectar així mateix una distància preventiva entre usuaris /grups d’usuaris en la zona exterior, respectant la senyalització horitzontal d’aquesta.

L’AJUNTAMENT ESTÀ TREBALLANT PER A GARANTIR LA SALUT DE TOTS ELS USUARIS/AS DE LA INSTAL·LACIÓ REFORÇANT LES MESURES DE NETEJA, DESINFECCIÓ I CONTROL D’ACCESSOS. ES PREGA A TOTS ELS USUARIS RESPECTEN LES MESURES DE DISTANCIAMENT SOCIAL I REFORÇ DE LA HIGIENE DE MANS, FONAMENTALS PER A EVITAR LA PROPAGACIÓ DEL VIRUS

Confiant en la responsabilitat que dia a dia han demostrat i demostren els veïns/as d’aquest municipi i en llaures a la seguretat comuna, se sol·licita el respecte i aplicació de les mesures contingudes en el present bàndol municipal.

En Hondón de las Nieves, a 23 de junio de 2020.

L’alcaldessa,

Signat Carmen Sellés Prieto

 

DESCARREGAR BÀNDOL EN PDF

Shares