Després de la nova normativa del govern en relació al bo social, el pròxim 8 d’octubre venç el termini per a sol·licitar el bo social elèctric, que suposa un estalvi de fins a 50% en la factura de la llum.

El Bo Social és un descompte en la factura de la llum. Està regulat pel Govern i pretén protegir a les llars considerades vulnerables.

Amb l’entrada en vigor a l’octubre de 2017 del Reial Decret 897/2017 canvien els requisits per a tindre dret al Bo Social.

Per a beneficiar-te del Bo Social has de tindre la tarifa elèctrica PVPC (amb o sense discriminació horària) i una potència igual o inferior a 10 kW en el teu habitatge habitual.

A més, hauràs de complir els requisits per a ser considerat client vulnerable, client vulnerable sever o client vulnerable sever en risc d’exclusió social.

Alacant és una província amb una superfície de 5817 km2 on operen diferents companyies d’energia com Endesa, Iberdrola, Gas Natural Fenosa, EDP i Viesgo. És necessari saber que l’organisme que regula l’activitat d’aquesta província és la Diputació provincial d’Alacant i es tracta d’un àrea que pertany a la Comunitat Autònoma de la Comunitat Valenciana.

Per a més informació pot cridar a la seua companyia elèctrica o posar-se en contacte amb els serveis socials municipals.

Companyies de llum d’Alacant.

Shares