El projecte dut a terme pels Ajuntaments d’Asp, Novelda, la Romana, Montfort i el Fondó de les Neus, sota la coordinació de la professora Anastasia Téllez de la UMH i amb la col·laboració d’Obra Social Cableworld, ha sigut reconegut per la seua labor en l’àmbit de la igualtat 

El passat cap de setmana, 3 i 4 de novembre, es va celebrar a Biar la “I Trobada de Dones Rurals de la Comunitat Valenciana” organitzat per la Federació d’Associacions de Dones Rurals del País Valencià, FADEMUR-PV. La trobada tenia com a objectiu teixir xarxes entre dones, fomentar la igualtat i visibilitzar el paper i la importància de les dones rurals.

Aquesta trobada ha servit també per a distingir i visibilitzar diferents projectes que treballen per a aconseguir una societat millor i més igualitària. FADEMUR juntament amb l’Ajuntament de Biar han atorgat a “La Vall de la Igualtat” l’esment rural en femení 2018 per la seua labor en l’àmbit de la igualtat de gènere i el seu suport a les dones rurals. A través de jornades i exposicions, “La Vall de la Igualtat” porta treballant des de 2016 per a disminuir la bretxa de gènere i aconseguir la igualtat, així com el reconeixement de totes les dones rurals de la Vall.

 

Shares