Volem posar en el vostre coneixement els Premis Nacionals de Joventut 2019, per a reconéixer la trajectòria i l’esforç d’aquells i aquelles joves que per la seua dedicació en el seu treball i la seua implicació personal, posen de manifest el seu compromís en diferents àmbits de la societat.

Enguany la convocatòria contempla sis categories:

  • Compromís social. Reconeixement a la labor social i voluntària desenvolupada.
  • Cultura. Reconeixement a la utilització de disciplines artístiques per a transmetre valors.
  • Medi Ambient. Reconeixement a la realització d’actuacions que fomenten el respecte al medi ambient.
  • Esport. Reconeixement a actuacions realitzades perquè l’esport siga un mitjà per a adquirir i transmetre valors entre els més joves.
  • Ciència y tecnologia. Reconeixement a iniciatives o actuacions desenvolupades en l’àmbit de la ciència i la tecnologia.
  • Drets Humans. Reconeixement o actuacions desenvolupades en l’àmbit dels drets humans.

Els Premis Nacionals de Joventut es concedeixen a joves que no superen els 30 anys d’edat en la data en la qual finalitze el termini de presentació de les candidatures. Podran presentar candidatures als premis, les entitats públiques o privades que estiguen relacionades amb l’objecte dels premis i que tinguen seu legal a Espanya.

El termini de presentació és des del 21 de març fins al 17 d’abril (tots dos inclusivament). I es concedirà un únic premi per cada categoria de 2.000€. Aquesta sol·licitud únicament podrà ser presentada a través del Registre electrònic del Ministeri de Sanitat, Consum i Benestar Social. Formularis de l’Institut de la Joventud, per al que és imprescindible tindre un certificat electrònic. Per a incidències tècniques relacionades amb la presentació electrònica remetre un correu a: cau-300@mscbs.es

La sol·licitud i els annexos de participació d’aquesta convocatòria estan disponibles en la seu electrònica del Ministeri de Sanitat, Consum i Benestar Social.

Per a més informació visita: http://www.injuve.es/conocenos/noticia/premios-nacionales-de-juventud-2019

 

 

Shares