Pericana

Ingredients
  • 4 pimentons xoricers secs de ristra
  • 2 llucets secs o capellans
  • 2 alls
  • 60 ml d’oli d’oliva verge extra.
Pericana
Preparació

Posar una planxa amb un poc d’oli d’oliva a calfar i quan estiga calent, passar els llucets secs i retirar. De la mateixa manera, torrarem els pimentons als quals els anirem pegant la volta ràpidament evitant que no es cremen per cap cara (cal tindre en compte que els pimentons secs tenen molt poca carn i es poden cremar amb moltíssima facilitat)

Quan estiguen cuinats els dos ingredients anteriors, esperarem que es refreden. Pelar els alls i picar-los. Obrir els pimentons i llevar les llavors. Posteriorment els trossejarem en una grandària molt menuda. Per últim, esmollar el llucet sec rebutjant les espines i el cap.

Mesclar tot en un recipient i cobrir el contingut amb oli d’oliva verge extra.

Shares