EL FONDÓ DE LES NEUS

DISSABTE 20 DE MAIG

ROMERIA: A les 18.00 hores des de la Plaça de la Vila, ens traslladarem a l’ermita de San Isidro, on gaudirem dels bells paisatges del nostre terme i degustarem els productes típics d’aquesta terra. A les 19.15 hores traslladarem la imatge de San Isidro Labrador des de l’ermita al Santuari Mariá Diocesà de Ntra. Sra. de las Nieves, a continuació Santa Missa.

DIUMENGE 21 DE MAIG

A les 18.00 hores, trasllat de la imatge de San Isidro des del Santuari Mariá Diocesà de Ntra. Sra. de las Nieves a la Plaça de la Vil·la, on els/les alumnes del CEIP “Ntra. señora de las Nieves” recitaran els seus poemes. A continuació, traslladarem la imatge de San Isidro a l’ermita, on us convidarem a recobrar les forces amb vi i faves.

LA CANALOSA

DIUMENGE 4 DE JUNY

ROMERIA: A les 19.00 hores, Romeria de San Isidro Llaurador patró dels agricultors d’aquesta pedania. A continuació, gaudirem dels bells paisatges del nostre terme i degustarem dels productes típics d’aquesta terra.


NOTA: Durant la Romeria ens acompanyarà la nostra banda de música “Unió Musical de Hondón de las Nieves”.

Des de l’Ajuntament de El Fondó de les Neus, agraïm la col·laboració de la Junta Directiva de “Amas de casa de Hondón de las Nieves”, així com a tots els comerços locals. Patrocinen la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de El Fondó de les Neus i la “Sociedad Agraria de Transformación”.

Shares